Pada awal tahun ini, Anker mengumumkan tiga pilihan baru untuk sub-jenama Soundcore, dan kini, syarikat tersebut telah menambah tiga lagi ke dalam senarai. Kali ini, pilihan-pilihan ini agak lebih berpatutan berbanding kelompok sebelumnya, dan jauh lebih berpatutan juga. Salah satu sebab untuk ini adalah kerana kebanyakan ini adalah tunas TWS konvensional, berbanding jenis open-ear yang diumumkan sebelum ini.

Pertama dalam senarai adalah yang paling berpatutan dalam senarai, dikenali sebagai Soundcore K20i. Pasangan tunas TWS ini tidak datang dengan hujung silikon, jadi mereka tidak duduk di dalam saluran telinga anda, jadi anda mungkin boleh mengharapkan isolasi bunyi yang tidak sempurna dengan ini. Tunas ini sendiri menyediakan enam jam masa mendengar, manakala kotaknya menyediakan tambahan 30 di atasnya. Ia juga mendapat penarafan IPX5, menjadikan mereka sesuai untuk bersenam dan tahan cuaca.

Anker Soundcore C30i
Anker Soundcore C30i
Gambar: Anker

Seterusnya adalah Soundcore R50i NC. Dalam sesuatu cara, ini boleh dilihat sebagai kemaskini kepada R50i yang sedia ada, hanya dengan ANC. Syarikat tersebut mengatakan bahawa model ini mempunyai ANC adaptif dengan kedalaman pengurangan bunyi 42dB, dengan empat mikrofon yang berfungsi jayanya. Dengan ANC, tunas ini juga mendapat mod kecerahan, dan termasuk kotak, anda boleh mendapatkan sehingga 45 jam waktu main.

Terakhir dalam senarai adalah Soundcore C50i, sebagai satu-satunya pilihan open-ear dalam set semasa produk audio ini. Ia menampilkan reka bentuk yang berbeza berbanding dengan yang lain yang diperkenalkan pada kali ini, kerana ia memuatkan di sisi telinga anda dengan cara yang hampir sama seperti Huawei FreeClip.

Pada masa penulisan ini, tiada sebarang yang boleh dibeli pada masa ini, tetapi syarikat telah menyediakan harga untuk kesemua tiga model. Untuk Soundcore K20i, ia mempunyai harga permintaan sebanyak RM89, manakala R50i NC mempunyai harga RM239. Bagi C30i, ini akan kos RM329. Untuk pengetahuan anda, ketiga-tiga mereka akan mendapat diskaun antara 6 dan 8 Jun, dengan harga mereka adalah RM69, RM139 dan RM239 masing-masing semasa jendela masa itu. Anda boleh mendapatkannya melalui kedai rasmi Anker di kedua-dua Lazada dan Shopee.

Ikuti kami di Instagram, Facebook, Twitter atau Telegram untuk mendapatkan lebih banyak kemaskini dan berita terkini.

Source link

Leave a Reply