Aku Selalu Terbayang Pemandangan Kolam Renang, Laut atau Matahari Ketika Bercuti


Bila bercuti bnda paling aku pikir bila bukak jer pintu nmpak pool,laut atau sungai… Perghh heaven beb..!! Nak² jenis buka jer pintu boleh terjun terus,lagi syahdu beb… Tapi kalau yg mcm ni harga tentu la keras kan… Wajib bawak..
👉https://shope.ee/5zzkWLuqVY

Yg bajet pun ada lah… Anjung pantai seberang chalet, terletak di Seberang Takir Terengganu… Rasai suasana kg asli beb sbb chalet mmg dlm kawasan kg.. Dalam bilik dah boleh dga bunyi ombak.. 🤩

Segala kelengkapan complete.. Nak berbbq pun xde hal.. Atau korang ready jer ni kot lapar tgh malam..
👉https://shope.ee/5pgKJyWlat

📌Anjung pantai seberang
Waze.. Jalan Fikri, Seberang Takir Kuala Nerus.. Tgganu
Rate serendah rm180.. Boleh cek sini..
👉https://shp.ee/7epvs9m
Claim sini awal² utk diskaun..
👉https://shope.ee/2L6S9M6fsz
Orang perempuan ready ni siap²..
👉https://shope.ee/3Kypg9c6rr








Source

Leave a Reply