Aku nak kongsi pasal tablet Samsung Galaxy Tab X95 ni dengan korang!


Nak share dengan korang pasal tablet Samsung Galaxy Tab X95 ni!

Memang sesuai sangat for those yang tengah cari tablet dengan storage besar and display cantik. Lepas ni confirm boleh binge-watching drama puas hati or main game tanpa rasa lag langsung dengan storage 512GB tu! Dia pun support Dual SIM Cards lagi senanglah nak stay connected bila out and about.

https://shope.ee/1qEtcE8zUn

#samsung #galaxytab #tablet





Source

Leave a Reply