AEON Memperkenalkan Sucrée Amor: Kegembiraan Baharu Untuk Peminat Pencuci Mulut


AEON dengan bangganya mengumumkan pelancaran Sucrée Amor, jenama baru yang menawarkan pelbagai desa manis yang lazat. Seleranya yang terinspirasi dari Perancis ini, diterjemahkan sebagai “kelembutan manis,” menampilkan pilihan macaron yang lembut, kek potong yang lembap, puding krim, dan banyak lagi. 

Majlis pelancaran untuk Sucrée Amor diadakan di AEON Mid Valley, Kuala Lumpur, pada 16 Mei. Perayaan yang meriah ini menampilkan seorang pesulap yang memukau dan tema topeng, menyeronokkan pelanggan dan pengaruh sama.

Azidah Alimuddin, Ketua Delicatessen Runcit, Bakeri & Pusat Pemprosesan Makanan di AEON, berkata, “Sucrée Amor adalah produk yang kami cipta untuk memenuhi kehendak peminat pencuci mulut. Rahsia hidangan gula yang indah kami terletak dalam teknik kami dan penggunaan bahan berkualiti tinggi, yang mencipta penampilan yang menakjubkan dengan kombinasi rasa dan tekstur yang sempurna.”

“Misi kami adalah untuk membawa kegembiraan dan kepuasan kepada pelanggan kami melalui penawaran pencuci mulut yang inovatif dan lazat. Kami yakin bahawa Sucrée Amor akan menjadi tambahan berharga kepada Delicatessen AEON, memperkukuh reputasi kami dalam menyediakan makanan segar dan berkualiti tinggi. Delicatessen di Stor AEON menyokong permintaan yang semakin meningkat untuk makanan siap makan, menawarkan pelbagai pilihan makanan istimewa, dari sushi dan bento hingga ayam panggang, pencuci mulut, snek panas, dan minuman sihat. Semua hidangan yang disajikan di Delicatessen bersijil halal dan disediakan segar setiap jam dan setiap hari.” tambah Azidah.

Delicatessen AEON sentiasa memperluaskan jangkauannya dengan memperkenalkan produk-produk baru yang beraneka ragam. Untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk keseronokan dan kemampuan, AEON telah menyegarkan imej jenama Delicatessen dan memperluaskan rangkaian produknya. 

Pada masa ini, Delicatessen AEON menampilkan empat jenama: Coco Café, sebuah kafe yang selesa dengan suasana yang hangat; La Boheme, menawarkan pelbagai roti bakar segar, pastri, dan puding; La Boheme Coffee, terkenal dengan campuran unik biji kopi dari Brazil Cerrado, Colombia Huila, dan Indonesia Sumatra; dan yang baru diperkenalkan, Sucrée Amor. Lawati mana-mana stor AEON untuk menikmati pencuci mulut yang lazat ini dan memuaskan selera manis anda.Source link

Leave a Reply