Ada Mata Yang Menyaksikan (2019)

Telefilem genre seram..tetapi tiada wujud hantu dalamnya…


Ada Mata Yang Memerhati (2019)

Telefilm genre horror..tpi pada min hantu dalam telefilm ni best..kalau ade kat rumah min pon xperr..xpayah ssah2 min nak kemas rumah..lipat baju..basuh pinggan semua..hantu ni kasi settle semua kerja dalam rumah 😂😂😂

Kisahnye shah ni bru beli rumah..dia standby rumah tu sbb xlama lagi dia nak kawen..rumah ni dia beli dgn harga murah…so macam ok laa rumah besar fully furnished..semua cantik laa..mmg perfect..tunang shah ni pon suka dengan rumah tu..so dorang decide laa beli..

So shah ni pon pindah rumah baru tu..atas pertolongan abg dia..abg dia ni agak bossy suka masuk campur urusan shah..tunang si shah ni tak berapa berkenan sgt dgn perangai abg shah ni..tpi sbb tggal dia 2 bradik jerr..nak tak nak tunang shah ni redho jer laa..

Beberapa hari lepas shah pindah masuk rumah tu dia kene kacau..bangun2 dri tido jerr..tgok phone gambar dia tgh tido ade dlm gallery..satu hal yg pelik lagi..dia tgok gambar tu angle gambar tu tinggi betul..mcm amik guna drone..lpas tu shah pelik laa..dia rasa mcm ada orang dok peratikan dia selalu..tpi bila pandang xde orang pulak..

Abg shah dia suggest kan pasang cctv kat dalam bilik..dekat hall..so dia pasang..satu hari tu shah bru balik mendobi nak lipat baju..tpi naik atas jap.. tgok2 baju dah berlipat elok..shah tgok cctv ade lembaga hitam..shah tunjuk kat abg dia..abg dia xcaya.. mlm tu shah sepahkan rumah..bilik dia semua…

Bangun2 esoknye semua dah clear..bersih plus berkilat..elok jer rumah tu…tapi shah xthu pon siapa yang buat kerja2 tu semua..si tunang shah ni rasa shah ni mcm ignore dia.. preparation nak kawen pon shah mcm kisah tak kisah jerr..sampai laa satu masa tu..shah suruh kelibat tu munculkan diri… rupa2nya…

Korang tengok laa yang lebih2 tu malas laa min nak bgi spoil lelebih..nnt xbest plak…by the way telefilm ni xde comedy2 dia tau… walaupon hantu tu rajin mengemas rumah..tpi ade rahsia disebaliknya…

Korang boleh laa layan Ada Mata Yang Memerhati dekat Astro Go

Selamat menonton 😉😉😉

#StreamOnAstro
#AstroGo






Source

Leave a Reply