Love reset ni salah satu kmovie dlm favourite min…

Korang tau laa kalau kang Haa Nuel blakon..mesti bodoh2 jerr…lawan pulak perangai tak betul Jung So Min..mmg huru hara laa…

Kisahnye awal perkahwinan dorang ni dpt tentangan hebat dari dua2 family…tpi dgn kekuatan cinta dorang sanggup hadap family masing2…

Tpi xlama dorang punya perkahwinan tu dah mula goyah…mase kat court tu semua aib dorang bukak..pasal tak cuci rambut..pasal keringkan tutttt guna hairdryer…mcm2 laa..so court bagi bgi divorce settlement selama 30 hari…

TAPI!!! malangnya dorang accident..masing2 lupa ingatan..so mcm mne dorang hidup dalam amnesia plus 30 hari dorang punya divorce settlement tu…korang tengok sendiri..mmg lawak perangai masing…

Korang boleh laa layan Love Reset ni kat Viu Malaysia

Selamat menonton 😉😉😉





Source

Leave a Reply